22:35
Игра на сенки - Кевин Гилфойл

 

Този трилър наистина ме изненада. Една особена история, която е и доста различна.

Книгата проследява една зловеща история десетилетия наред, за да разкрие една ужасяваща истина. Разказва се за един баща, който е доктор по репродуктивно клониране и след като дъщеря му е изнасилена и убита, той е решен да вземе нещата в свои ръце. Един баща готов на всичко дори да стигне до краен предел. Откривайки сред полицейските улики шишенце с ДНК на убиеца, той е твърдо решен да разбере кой е. И го завладява чудовищната мисъл да клонира не дъщеря си, а нейният убиец, за да се изправи един ден лице в лице с него.

Джъстин Фин се ражда невинен и нищо неподозиращ, но с мисията да разкрие един убиец. И не само - да изглежда точно като него.

Доста изненадващ и добър трилър, в който автора е засегнал едни морални и социални норми и въпроси, които иначе не бихме си задали. Провокира читателя и го впуска в доста интересни размишления, особено като се замислим, че много скоро науката ще се изправи пред това предизвикателство и клонирането може да се превърне в реалност.

Силно препоръчвам книгата на хора, които харесват този жанр и съм сигурна, че ще останат очаровани от историята и от таланта на автора!

Views: 365 | Added by: angel4e_777 | Tags: Кевин, игра, Гилфойл, сенки, клониране, Трилър | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: