[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Форум » Книги » Поредици » Поредица "Безсмърните" от Алисън Ноел (1.Вечна, 2.Синя луна, 3.Страна на сенките, 4.Тъмен пламък, 5)
Поредица "Безсмърните" от Алисън Ноел
dalinasDate: Wednesday, 12.11.2014, 22:23 | Message # 1
Експерт
Group: Модератори
Messages: 178
Awards: 8
Reputation: 5
Reproofs: 0%
Status: Offline
Здравейте!

Четох много и най-различни коментари по повод на тези книги. Какво е вашето мнение? Ако ги имате, евентуално, може да ги споделите с нас.

Поредица "Безсмърните" от Алисън Ноел - 1.Вечна, 2.Синя луна, 3.Страна на сенките, 4.Тъмен пламък, 5.Нощна звезда

Ето и анотацията за книга 1. Вечна

След трагична катастрофа, при която загива цялото й семейство, 16-годишната Евър получава дарбата да чете мислите и да вижда аурата на хората. Но дарбата й е и нейно проклятие. Главата й бучи от мислите на всички, до които се докосне, знае с подробности най-съкровените тайни и мнението им за нея. Тя ненавижда дарбата си, защото я превръща в аутсайдера на училището.
Животът й е достатъчно объркан и преди да срещне новия си съученик – Деймън Огъст. Той е потаен, изкусително красив и нечовешки талантлив. Евър е привлечена и същевременно ужасена от него, защото за пръв път среща човек, чиито мисли и аура са недостъпни за нея. А присъствието и докосването му карат целият хаос от чужди мисли в главата на Евър да стихне.
Светът на своенравния и енигматичен Деймън е изпълнен с тайни и загадки, а когато Евър решава да го последва, се оказва въвлечена в опасно приключение, което може да й струва живота, но и да разкрие невероятната истина за това каква е дарбата й и как да я използва.


Message edited by dalinas - Wednesday, 12.11.2014, 22:26
 
iva79Date: Sunday, 04.01.2015, 02:06 | Message # 2
Начинаещ
Group: Потребители
Messages: 10
Awards: 3
Reputation: 2
Reproofs: 0%
Status: Offline
privet sega prochetoh publikachiqta za tazi poredicha i da si kaja chestno izglejda mi da e obeschavascha ako se sdobiesh s neq :)molq ne me propuskai happy
 
Форум » Книги » Поредици » Поредица "Безсмърните" от Алисън Ноел (1.Вечна, 2.Синя луна, 3.Страна на сенките, 4.Тъмен пламък, 5)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: