[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Форум » Книги » Поредици » Трилогия ''Сирена'' от Триша Рейбърн
Трилогия ''Сирена'' от Триша Рейбърн
nadiatgDate: Friday, 28.11.2014, 17:01 | Message # 1
Активен
Group: Потребители
Messages: 62
Awards: 4
Reputation: 3
Reproofs: 0%
Status: Offline
Последно време все ме привличат книги от този тип. smile

Сега четох анотациите на тези и изглеждат обещаващи.
Знам, че са нови, но все пак ще се намерят рано или късно. smile

1: Сирена
Смъртоносна опасност се крие във водите край градчето Уинтър Харбър и това лято там никой няма да е в безопасност.
За Ванеса и Джъстин Сандс е традиция да прекарват летните си ваканции в Уинтър Харбър, Мейн, и през повечето време да са с братята Кармайкъл. Това лято Ванеса е решена да добие поне малко от смелостта на по-голямата си сестра и най-после да преодолее своя страх от океана, а защо не и да превърне приятелството си със Саймън Кармайкъл в нещо повече.
Но когато вечерта след един семеен скандал Джъстин отива да скочи от върха на опасна скала, а на следващата сутрин тялото й е открито, изхвърлено на брега, Ванеса отказва да приеме, че това е самоубийство или нещастен случай. Съмненията й се затвърждават, когато открива, че сестра й е криела тайни от нея и от семейството, а гаджето я Кейлъб Кармайкъл е изчезнал мистериозно. Внезапно крайбрежното градче е поразено от серия зловещи инциденти, всеки от които по някакъв начин е свързан с океана. Близо до водата последователно са открити телата на няколко удавени мъже, на чиито лица са застинали широки предсмъртни усмивки.
Ванеса и Саймън се заемат да разберат дали тази тайнствена поредица от смъртни случаи има нещо общо с Джъстин и Кейлъб. Но дали разкритията им няма да поставят край на зараждащите се чувства между двамата и да преобърнат живота на Ванеса завинаги?

2: Мъртво вълнение
ирените се завръщат, а най-голямата заплаха за тях може би е Ванеса...
В живота на Ванеса Сандс вече нищо не е нормално. Целият й свят се преобръща в мига, в който открива, че по-голямата й сестра Джъстин е убита от сирени – фатални жени от дълбините на морето, – а семейството й е една голяма лъжа. Гаджето й Саймън е единственият човек, на когото може да разчита и вярва безпрекословно. Но сега й се налага да пази тайни, които не може да разкрие дори на него. Затова, когато в полезрението й попада Паркър – най-желаното момче в гимназията, Ванеса открива нужния довереник. Изпълнена със съмнения относно връзката си със Саймън, намеренията на Паркър и своите собствени чувства към двамата, ужасена от онова, което научава за самата себе си, Ванеса се чувства по-самотна откогато и да било. Но личните проблеми остават на заден план, когато сирените от Уинтър Харбър се завръщат за отмъщение. Ванеса ще трябва да се изправи срещу миналото си и да приеме, че може да бъде точно толкова опасна и изкусителна, колкото са и враговете й.

3: Черни води
Водите теглят сирената към истинската ѝ същност
Ще може ли Ванеса Сандс да устои на тъмния им повик? Година след смъртта на сестра си и превръщането си в сирена Ванеса отчаяно се опитва да се върне заедно със семейството си към стария, нормален живот. Прибирайки се в Мейн за лятната ваканция, тя открива навсякъде спомени за Саймън. Ванеса прави всичко възможно, за да спечели любовта му отново, но в същото време се чувства като чудовище, което застрашава живота му. А дали ще може Саймън да я обикне, ако научи истината за нея – че за да остане жива, тя трябва да се отзове на нуждите на сирената, без значение кого и как ще нарани.
 
SibilbaneDate: Monday, 29.12.2014, 20:02 | Message # 2
Начинаещ
Group: Потребители
Messages: 7
Awards: 1
Reputation: 1
Reproofs: 0%
Status: Offline
Невероятни книги са...грабва те още от първата страница на 1-вата книга и те държи до края.. За жалост я четох от една приятелка и не мога да я пратя, но си заслужава да се прочете... <3
 
poli8009Date: Thursday, 28.05.2015, 01:26 | Message # 3
Начинаещ
Group: Потребители
Messages: 8
Awards: 0
Reputation: 0
Reproofs: 0%
Status: Offline
И аз я търся от доста време, ако някой я има - моля да я сподели...
 
martikotkata_mailDate: Sunday, 21.04.2019, 22:06 | Message # 4
Начинаещ
Group: Потребители
Messages: 1
Awards: 0
Reputation: 0
Reproofs: 0%
Status: Offline
Аз търся третата книга от поредицата, ако някой я има моля да ми я изпрати.
Violetka0085@gmail.com


Message edited by martikotkata_mail - Sunday, 21.04.2019, 22:07
 
Форум » Книги » Поредици » Трилогия ''Сирена'' от Триша Рейбърн
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: