[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Форум » Книги » Нови книги » Джеймс Ролинс - Серия „Орденът на Сангвинистите” (1.Кървавото евангелие, 2.Невинна кръв, 3.Пъклена кръв)
Джеймс Ролинс - Серия „Орденът на Сангвинистите”
dalinasDate: Saturday, 16.05.2015, 17:01 | Message # 1
Експерт
Group: Модератори
Messages: 178
Awards: 8
Reputation: 5
Reproofs: 0%
Status: Offline
Представям Ви една епична трилогия!

1. Кървавото евангелие

Тъмната история на света!
Кървавото евангелие ще ви разтърси с разкритията си за тайната история на света. Защо католическите свещеници носят кръст на гърдите си? Защо дават обет за целомъдрие? Защо монасите крият лицата си под качулки? И защо Римокатолическата църква твърди, че освещаването на виното по време на литургия го превръща в кръвта на самия Христос? Отговорите на всички тези въпроси са свързани с тайна секта във Ватикана, за която се носят само слухове, но чието съществуване е било изложено на показ пред всички от самия Рембранд – таен орден, известен просто като сангвинисти.
И едно предупреждение: някои книги никога не трябва да бъдат намирани и отваряни!

2. Невинна кръв

Съдбата на небето е затворена в дете с... невинна кръв.
Свирепа атака в калифорнийско ранчо запраща археоложката Ерин Грейнджър обратно при сангвинистите - орден на безсмъртни, основан на кръвта на Христос със задачата да закриля света от зверовете, които дебнат в сенките и очакват удобен момент да излязат свободни на слънчева светлина. Следвайки пророческите думи, открити в Кървавото евангелие, написано от самия Христос и изгубено в продължение на векове, Ерин трябва да обедини сили с армейския сержант Джордан Стоун и загадъчния отец Рун Корза, за да открие и защити момче, смятано за облечен в плът ангел.
Тайнствен враг с огромни сили и ужасяващи амбиции издирва същото момче - но не за да спаси света, а за да ускори унищожаването му. Ако иска да се надява на победа, Ерин трябва да открие истината за детските години на Христос и да разбере какво е първото му истинско чудо - събитие, обвито в грях и унищожение, останало незавършено до ден днешен и единствена надежда за света.
Търсенето на истината ще поведе Ерин и останалите през вековете и по целия свят, от прашните равнини на Светите земи до ледените води на Арктика, от катакомбите на Рим до желязна крепост в Средиземно море, и накрая до самите порти на Ада, където ги очаква съдбата им - и съдбата на целия свят.

3.Пъклена кръв

Търсенето на ключа към спасението води Ерин и останалите през вековете и по целия свят, от прашните лавици на тайните архиви на Ватикана до забравени алхимични лаборатории, използвани за постигане на ужасни цели. През цялото време тримата са преследвани от създания с невероятни способности и таланти. Докато издирва улики в древни подземни параклиси и ледени планински пещери, Ерин открива, че единствената надежда за победа е в един невъзможен акт, който ще унищожи не само нея, но и всичко, което обича. За да спаси света, тя трябва да мине през портите на Ада и да се изправи пред най-мрачния от всички врагове – самия Луцифер.


Message edited by dalinas - Saturday, 16.05.2015, 17:02
 
Форум » Книги » Нови книги » Джеймс Ролинс - Серия „Орденът на Сангвинистите” (1.Кървавото евангелие, 2.Невинна кръв, 3.Пъклена кръв)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: