22:13
Градът на крадците - Дейвид Бениоф

 

 

"Дейвид Бениоф е писателят на "25-ият час" и сценарист на сериала "Игра на тронове" той е базирал новия си роман на разказите на дядо си за обсадата на Ленинград по времето на Втората световна война - за да създаде една неочаквана черна комедия.

Лев - свитият, девствен син на безследно "изчезнат" еврейски поет – е арестуван от Червената армия за мародерство. В затвора, където очаква екзекуцията си, той попада в килията на Коля – дързък рус пехотинец, обвинен в дезертьорство. Когато един непознат полковник от НКВД предлага на двамата да изпълнят една невъзможна мисия, за да спасят живота си, Лев и Коля се отправят на пътешествие през обсадения Ленинград и завладяната от Вермахта територия около града, за да се сблъскат с канибали, проститутки, кучета-бомби, партизани, непълнолетни снайперистки и демонични нацисти, които не могат да устоят на едно шахматно предизвикателство."

Category: Исторически романи | Views: 359 | Added by: angel4e_777 | Tags: 19 л, характеристика моховидных, Skullz, Мистер Судьба / Mr. Destiny / 1990, любовь и ревность, Брендан Фер | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: