18:29
Истината - Мелани Раабе

 

 

Тя не го познава. Но той знае всичко за нея.

Преди седем години заможният бизнесмен Филип Петерсън изчезва безследно по време на работно пътуване до Колумбия. Оттогава съпругата му Сара сама отглежда сина им. Филип е любовта на живота й и тя трудно се примирява с това, че вероятно е мъртъв. И тогава идва обаждането. Филип е жив! Завръщането му, като предполагаема жертва на отвличане, се превръща в медийна сензация.

Но това не е техният щастлив край.

Сара е раздвоена – животът й точно влиза в релси и завръщането на съпруга й сякаш идва в неподходящ момент. Тя се пита какво бъдеще ги очаква и могат ли да продължат постарому. Сара е подготвена за всичко, но не и за това: мъжът, който слиза от самолета, не е този, за когото се представя.

Той не е съпругът й.

Той е непознат, който заплашва, че ще ? отнеме всичко.
Кой е той? Какво иска от нея? Защо никой не й вярва? Дали не полудява?

След шумния успех на "Капанът" Мелани Раабе отново създава роман, изпълнен с уловки. Ненадмината в психологическия съспенс, Раабе ни повежда през сложен лабиринт в търсене на истината.

Източник: Хеликон

Category: Трилъри. Криминални | Views: 386 | Added by: angel4e_777 | Tags: семеновна, DINKA, Глава Лейл Лаундес., Расписание, Способ, Mr. G-MAX ft. DINKA -The Temptation | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: