22:07
Последната игра: Поканата (Кн. 1) - Джеймс Фрей

 

 

"Земята. Сега. Днес. Утре.

Последната игра е истинска.
Последната игра започна.
Бъдещето ни е ненаписано.
Което ще стане, ще стане.

 

 

 

Дванайсет Играчи. Млади по възраст, но от древна кръв. Родословията им са избрани преди хиляди години. Оттогава са се подготвяли всеки ден. Никой от тях няма свърхестествени сили. Не могат да летят, да превръщат оловото в злато или да се самолекуват. Когато смъртта настъпи, връщане назад няма. За тях. За всички нас. Те са наследниците на Земята. На тях се пада да разбулят Великата загадка на спасението. Един от тях трябва да успее, инак всички ние сме обречени.

 

Прочети книгата.
Намери ключовете. Реши загадката.
Победителят може да е само един.
Играй.
Оцелей.
Разгадай.
Хора от Земята.
Последната игра започна."

 

"Действието в ПОСЛЕДНАТА ИГРА се развива в свят, в който съществуват 12 древни родословия. Всеки от тях излъчва по един Играч, който от най-ранна възраст е трениран да оцелее в апокалиптично събитие, което предстои да се случи. На 20-годишна възраст всеки от тях е свободен да продължи живота си нормално. Избран е нов Играч и колелото се завърта. До този момент на никого не се е налагало да играе – до Поканата. Сега 12 млади Играча ще се впуснат в търсене по целия свят на 3 древни Ключа. Само един ще успее. И ще спаси родословието си.
В ПОСЛЕДНАТА ИГРА: ПОКАНАТА трябва да бъде намерен първият Ключ. С разгръщането на историята пред читателите се разкрива пъзел, закодиран в книгата. Той ще ги подкани да започнат своя версия на ПОСЛЕДНАТА ИГРА в реалния живот и да се опитат да разгадаят загадката. Първият, които го направи, ще спечели ковчеже, пълно със злато, на стойност 500 хиляди долара. Вплетени в търсенето ще са социални медии, текстови и графични резултати в Google, разшифроване на географски координати. Революционна мобилна игра с добавена реалност, създадена от Niantic Labs на Google, ще позволи на читателите да се впуснат в реалната версия на ПОСЛЕДНАТА ИГРА, да се присъединят към някоя от родословията и да започнат търсенето."

 

Потопи се в света на Endgame: 
egmontbulgaria.com/endgame - на страницата на поредицата ще откриеш подробности за книгите, героите и играта за спечелване на наградата от 500 хиляди долара в злато.


Category: Фентъзи. Фантастика | Views: 358 | Added by: angel4e_777 | Tags: 19 л, урок #2, примеры javascript, Football, лифт, RockNScroll, фокус размен секрет | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: