13:55
Слънцето също е звезда - Никола Юн

 

 

Тя е реалист, той – мечтател.
Тя смята, че любовта е просто съвкупност от взаимодействащи си химически вещества, които създават временни чувства.
Tой вярва в съдбата и е убеден, че хората (най-вече те двамата) са предопределени един за друг.

Наташа: Аз съм момиче, което вярва в науката и фактите. Не в съдбата. Не в предопределеността. Нито в мечти, които никога не се сбъдват. Определено не съм момиче, което среща сладко момче на някоя претъпкана улица в Ню Йорк и се влюбва в него. Не и когато семейството ми ще бъде депортирано в Ямайка само след дванайсет часа. Да се влюбя в него, няма да бъде моята история.

Дейниъл: Винаги съм бил добър син, добър ученик, винаги съм оправдавал очакванията на родителите ми. Никога не съм бил поет или мечтател. Ала когато я виждам, забравям всичко това. Нещо в Наташа ме кара да мисля, че съдбата ми е отредила нещо далеч по-необичайно… отредила го е и на двама ни.

Дълбок роман за живота и любовта, който смекчава суровата действителност с красотата на надеждата. Едновременно дълбоко затрогващ и удовлетворяващ, той ще допадне както на непоправимите романтици, така и на заклетите скептици.

ОТЛИЧИЯ:
Изключителна книга на годината – Ню Йорк Таймс
Най-добра книга на годината – Пъблишърс Уикли
Най-добра юношеска книга на годината – Бъзфийд
Носител на наградата за нови таланти „Джон Стептоу“
Най-добра книга на годината – Къркъс Ривю
Най-добра книга на годината – Амазон
Избор на редактора – Буклист

Източник: Хеликон

Category: Тийн. Деца и юноши | Views: 334 | Added by: angel4e_777 | Tags: DESSAR — Единственная, masszázs, Штаты, кройка и шитьё, аттестация, астеройды, Полиномы, самодельный, Глава Лейл Лаундес. | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: