21:52
Списъкът на омразата - Дженифър Браун

 

 

"Представете си, че сте искали някой да умре, и това се случи...

Но ако убиецът е момчето, което обичате?

Валъри и Ник са различни - аутсайдери, които не се вписват сред съучениците си. Отхвърлени, без много приятели и близки, с които да споделят, те създават списък на хората, които мразят. Нещата обаче отиват твърде далеч, когато един ден Ник започва да стреля по съучениците си в училищното кафене. Докато се опитва да го спре, Валъри спасява живота на своя съученичка. За някои тя е герой, но за други е съучастник в престъплението, защото Ник е избирал мишените си по техния списък!

Сега, след едно лято на изолация, Вал трябва да събере парчетата от своя свят, който се е разпаднал така драматично, да се изправи пред вината си и да се върне в училище, за да завърши гимназия. Преследвана от спомена за момчето, което още обича, и докато лавира в сложните взаимоотношения със семейството си, бившите приятели и момичето, чийто живот е спасила, тя ще трябва да приеме трагедията и своята роля в нея, за да изкупи греха си, да прости сама на себе си, да се помири с миналото и да продължи напред.

Но дали ще успее? И ще има ли кой да застане до нея по този страшен път?"

Category: Трилъри. Криминални | Views: 336 | Added by: angel4e_777 | Tags: 19 л, семеновна, посуточная аренда, Способ, u51st.net, dj_Winston_Oneidead, Russian Rap | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: