14:39
Спомени от Рая - Уейн Дайър, Дий Гарнс

 

 

Уейн У. Дайър и неговата съавторка Дий Гарнс често разговаряли за това, че за Бог знаят най-много онези, които доскоро са били в обятията на Божественото: бебетата и малките деца. Всъщност самата Дий провела с малкия си син разговор, който я убедил, че той познава нашия Първоизточник. Заинтригувани от този феномен, Уейн и Дий стигнали до идеята да отправят покана към родители от целия свят да споделят преживяванията си. Огромният брой отговори, които получили, ги подтикнал да подготвят настоящата книга, която включва най-интересните и показателни истории, в които момченца и момиченца говорят за спомените си от „времето, преди да се родят“.

Децата разказват за разговорите си с Бог, говорят за отдавна починали роднини, които са познавали, докато са били в царството на Духа, споделят спомени от минали животи, заявяват, че сами са избрали родителите си и момента за идването си на Земята и описват красиво и точно Божествената любов, която съществува отвъд физическото царство. Разказват и много случки с игриви и забавни ангели.

Тази запленяваща книга насърчава не само родителите, но и всички нас да се вслушваме в посланията, идващи с децата ни и да ги приемаме като наши най-чисти и мъдри учители. И да осъзнаем, че в земното ни преживяване има много повече от онова, което възприемаме със сетивата си.

Източник: Хеликон

Category: Езотерика. Окултизъм | Views: 363 | Added by: angel4e_777 | Tags: новый сайт пневмотехнике, AIRMAN., АИРМАН, shortcuts, Hexxagon, Глава Лейл Лаундес., Centurion, txt, enerģiju | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: