Скъпоценни камъни - Керстин Гир
|
|
angel4e_777 | Date: Friday, 06.06.2014, 11:44 | Message # 1 |
Администратор
Group: Администратори
Status: Offline
| Наскоро прочетох поредицата на немската (мисля) писателка Кирстен Гир - "Скъпоценни камъни" и определено много ми хареса. Написана е увлекателно, забавна е и в никакъв случай историчта не е лигава, а даже напротив - доста свежа (според мен). Дори има и филм по първата книга
|
|
| |
Гост | Date: Thursday, 28.08.2014, 21:58 | Message # 2 |
Group: Гости
| Здравейте! :)) Разполагате ли с електронен вариант на книгите? За да бъда по-конкретна - търся 3тата част. Благодаря предварително!
|
|
| |
angel4e_777 | Date: Friday, 29.08.2014, 10:30 | Message # 3 |
Администратор
Group: Администратори
| Аз я имам, но само на руски...
|
|
| |
nadiatg | Date: Saturday, 27.09.2014, 14:33 | Message # 4 |
Активен
Group: Потребители
| Имам и трите части от поредицата на бълг. език.
От тук можете да си ги дръпнете, линка ще е айтивен седмица-две.
Активиран е линк за публичен достъп: http://dox.bg/files/dw?a=8693e64f7f
Message edited by nadiatg - Saturday, 27.09.2014, 14:35 |
|
| |
katerina1973 | Date: Sunday, 14.12.2014, 22:37 | Message # 5 |
Начинаещ
Group: Потребители
| Като говорим за любими поредици, аз честно...незнам коя да кажа, че ми е по-любима от друга. Харесвам Нора Робъртс. Любим писател с любими поредици. Всички.Но най-любима от нейните ми е поредицата "В смъртта" Дж. Р. Уорд-"Братството на черния кинжал". Харесва ми, че може да се чете, както и от тинейджъри, така и от не тинейджъри. Марлис Мелтън поредицата за морските тюлени. Джулия Куин-..Блайдън, Бриджъртън Силвия Дей-"Кросфайър" С.Е. Филипс-"Чикаго старс" ит.н...., и т.н. Както виждате нямам любим жанр. хареса ли ми, "грабне" ли ме от началото мога да чета всичко. Но не ми ли хареса мога без угризения да зарежа романа, който чета дори и по средата.
|
|
| |