Поредица "Лукс" от Дженифър Л. Арментраут
|
|
dalinas | Date: Tuesday, 12.08.2014, 10:42 | Message # 1 |
Експерт
Group: Модератори
Status: Offline
| Предполагам, че ще е интересна ... Още не е излязла третата част. Знам, че е твърде рано да се търси. Пиша тук защото в cheti.me напоследък не мога да пиша.
Message edited by dalinas - Tuesday, 12.08.2014, 10:50 |
|
| |
angel4e_777 | Date: Tuesday, 12.08.2014, 10:50 | Message # 2 |
Администратор
Group: Администратори
| Да, звучи много интересна Позволявам си да постна резюмето на книгата:
„Когато се преместихме в Западна Вирджиния преди последната ми година в гимназията, се бях подготвила за пълна скука... докато не срещнах готиния ни съсед, висок и с необикновени зелени очи. Нещата изглеждаха добре. И после той си отвори устата.
Деймиън е вбесяващ и арогантен. Не се разбираме въобще. Но когато непознати ме нападат и Деймиън буквално замразява времето с ръката си, нещо неочаквано се случва. Извънземният от съседната къща ме маркира. Правилно ме чухте. Оказва се, че Деймиън и сестра му имат много врагове, които искат да им откраднат способностите, а докосването му ме е осветило като хотел в Лас Вегас. Единственият начин да се измъкна жива е да се навъртам около Деймиън, докато извънземната магия не изчезне.”
ОНИКС
Книга втора от поредицата ЛУКС
Във вестникарската мрежа от 16 юли
Никой не е такъв, какъвто изглежда. И не всеки ще надживее лъжите...
„Деймиън Блек е решен на всичко, за да докаже, че чувствата му се дължат на нещо повече от необичайната ни връзка. Проблемите ни обаче са много по-големи. Нещо зло идва към града. Департаментът по защита е тук. Ако открият какво може да прави Деймиън и че сме свързани, и двамата сме свършени. А в училище има ново момче, което крие собствени тайни. Той знае какво се е случило с мен и може да ми помогне, но за целта трябва да лъжа Деймиън и да стоя настрана от него. А противно на всякакъв разум все повече се увличам по Деймиън.
И тогава всичко се променя...
Виждам някой, който не би трябвало да е жив. И трябва да кажа на Деймиън, въпреки че знам, че той няма да се спре да търси, докато не стигне до истината. Какво се е случило с брат му? Кой го е предал? И какво иска Департаментът от тях и от мен?”
ОПАЛ
Книга трета от поредицата ЛУКС
Във вестникарската мрежа от 30 юли
„Никой не е като Деймиън Блек. Той се е заел съвсем сериозно със задачата да доказва чувствата си към мен. Да се съмнявам в него е грешка, която няма да повторя. Но дори и той не може да предпази семейството си и мен от новата опасност, която ни заплашва.
След всичко преживяно вече не съм същата – различна съм и не знам какво означава това. Всяка стъпка към истината ни поставя на пътя на тайна организация, отговорна за жестоки мъчения. Помощта идва от най-неочакваната посока, приятелите се превръщат в смъртоносни врагове, но ние няма да спрем. Дори и изходът да разбие световете ни завинаги.”
|
|
| |
iva79 | Date: Monday, 03.11.2014, 00:00 | Message # 3 |
Начинаещ
Group: Потребители
| hei knijkite izglejdat naista obeschavaschi ako nqkoi se zdobie s tqh az sam nasrescha Добавено (03.11.2014, 00:00) --------------------------------------------- zdraveite otnovo sigorno e mnogo skoro no dnes razbrah che e izlqzla kn-4 (osnova)ot poredichata skapochenni kamani taka che ako nqkoi q ima sche sam blagodarna
|
|
| |
tajnatatanq | Date: Monday, 03.11.2014, 11:16 | Message # 4 |
Начинаещ
| http://dox.bg/files/dw?a=bc259e5a90
Оникс - книга втора от поредицата Лукс
http://dox.bg/files/dw?a=afe0a4d654
Опал - книга трета от поредицата Лукс
Ако някои има първа книга ще съм благодарна ако я сподели
Message edited by tajnatatanq - Monday, 03.11.2014, 11:16 |
|
| |
nadiatg | Date: Monday, 03.11.2014, 14:09 | Message # 5 |
Активен
| Много, много благодаря! Аз даже втора и трета не намирам, а имам регистрации на 100 места. Отивам да потърся първа, да видим дали няма да се появи от някъде.
|
|
| |
dalinas | Date: Monday, 03.11.2014, 16:07 | Message # 6 |
Експерт
| Ох, помагайте!!! Нямам достъп до файловете. Моля ви, пратете ми ги! dalinas@abv.bg
|
|
| |
tajnatatanq | Date: Monday, 03.11.2014, 16:39 | Message # 7 |
Начинаещ
| Първа я намерих в MailBooks-а чакам да ми я изпратят и я пращам веднага
|
|
| |
nadiatg | Date: Monday, 03.11.2014, 17:15 | Message # 8 |
Активен
| В МБ е на руски първата книга. Аз никъде не успях да я открия на бг, а рових из торентите, из руските сайтове. Няма и няма.
dalinas пратих ти ги, дано само не се дублираме с мейлите, че ще ти напълним пощата.
Message edited by nadiatg - Monday, 03.11.2014, 17:21 |
|
| |
dalinas | Date: Monday, 03.11.2014, 17:37 | Message # 9 |
Експерт
| Няма страшно!!! Благодаря Ви!
|
|
| |
nadiatg | Date: Tuesday, 11.11.2014, 14:33 | Message # 10 |
Активен
| Пратиха ми Обсидиан, но не успявам да го отворя, нито да го конвертирам.
Някой ако иска да се пробва, ето го:
http://dox.bg/files/dw?a=4455026a6a
|
|
| |
tajnatatanq | Date: Tuesday, 11.11.2014, 14:41 | Message # 11 |
Начинаещ
| Nadiatd,аз я отварям с CoolReader 3
|
|
| |
nadiatg | Date: Tuesday, 11.11.2014, 15:03 | Message # 12 |
Активен
| Значи с файла всичко е наред.
И аз съм с Cool Reader, ама кой точно.... Момичето ми каза, че файла е epub, но лаптопа ми не го разпознава никак, а аз само epub чета. Мъчих се да конвертирам файла и ми дава грешка.
Сега ще пробвам да я прехвърля на таблета да видим там дали ще се отвори. В краен случай остава телефона - там е друга програма. Добавено (11.11.2014, 15:03) --------------------------------------------- Намерих решение на проблема. И започвам да ги чета.
|
|
| |
tajnatatanq | Date: Tuesday, 11.11.2014, 16:45 | Message # 13 |
Начинаещ
| Радвам се че си оправила проблема и приятно четене Чакам тези дни да ми пратят С.Е.К.Р.Е.Т. 2 и веднага споделям и нея
|
|
| |
Гост | Date: Thursday, 13.11.2014, 16:19 | Message # 14 |
Group: Гости
| Здравейте, нещо не ми показва Обсидиан като файл. Показва ми, че е изтрит, та ако може някой да ми я изпрати първата книга ще съм благодарна. Мейла ми е lovesick_1994@abv.bg
|
|
| |
nadiatg | Date: Thursday, 13.11.2014, 18:06 | Message # 15 |
Активен
| Имаш поща.
|
|
| |