18:44
Дивергенти. Книга 4: Фор - Вероника Рот

 

 

"Един избор ще го освободи.

Две години преди Беатрис Прайър да направи своя избор, шестнадесетгодишният син на лидера на Аскетите избира същия път. Преминаването на Тобиас в кастата на Безстрашните е шанс за него да започне всичко отначало. Тук няма да се обръщат към него с името, което родителите му са дали. Тук той няма да позволи на страха да го превърне в мижитурка.

Наречен вече Фор, той открива по време на инициацията, че при Безстрашните ще успее. Това е само началото. Фор трябва да извоюва своето място в йерархията на новата си каста. Решенията му ще окажат влияние върху бъдещето на новите послушници, но също така ще разкрият тайни, които ще застрашат собственото му бъдеще, както и това на цялата система.

Две години по-късно всичко е на път да се промени. Първият скочил в мрежата послушник не само ще преобърне представите за света, в който живеят, но и ще му даде причина да се назове Тобиас отново."

Category: Фентъзи. Фантастика | Views: 314 | Added by: angel4e_777 | Tags: 19 л, на хуторе, лифт, drum, смотреть онлайн Файрбол, Bizda, Comedy_UZ | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
All emoticons
Code *: