22:03
Лесна - Тамара Уебър

 

 

"Той я наблюдаваше, без да я познава. Докато една нощ не се превърна в неин спасител.

Джаки се отказва от мечтата си да учи в консерватория заради приятеля си Кенеди. Лудо влюбена в него от три години, тя го последва в колеж, поверявайки му бъдещето си. Последното, което красивото момиче очаква, е да бъде изоставено. Но именно това се случва...
Съсипана, Джаки не излиза две седмици от стаята си. Предадена е и от най-близките си приятели, които вземат страната на Кенеди. Единствено съквартирантката й – Ерин, й помага да си стъпи на краката. Преди да се е провалила на предстоящата сесия.
Джаки отива на парти в кампуса на колежа в нощта на Хелоуин заради Ерин. Тръгва си преждевременно, но по пътя е нападната от приятел на Кенеди, който се опитва да я изнасили. Момичето се вцепенява от ужас и не успява да окаже и най-малка съпротива. Спасява го красив непознат, който се оказва на точното място в точното време.
Джаки решава да не разказва за злополучната нощ на никого. Но когато нападателят й се превръща в преследвач, тя осъзнава, че се нуждае от помощ. Но може ли да се довери на загадъчния си спасител?"

Category: Любовни. Еротични | Views: 363 | Added by: angel4e_777 | Tags: 19 л, Роберт Мэйллет, Карина Хидэкель, Курильский бобтейл, http://62.168.168.225/ftp/newmov2/R | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: