18:36
Преди да заспя - Стивън Уотсън

 

 

"Очаквайте на 29.09.2014 г.

Феноменалният дебют на Стивън Уотсън от 3 години е в Топ 100 на най-успешните книги. Продаден е в 43 страни. Носител на 4 международни награди за най-добър трилър през 2011 г. Филмът по романа е с участието на Никол Кидман, Колин Фърт и Марк Стронг. 
 
Как може да живее човек, ако губи спомените си, щом заспи? Ако сутрин не помни миналото си и хората, които обича? Ако трябва да се запознава със собствения си живот отново и отново, ден след ден? Кристин Лукас е сполетяна от такава съдба след инцидент, който я лишава от дългосрочна памет. При всяко събуждане тя е със съзнанието, че е на двайсет години, и се плаши от мъжа в леглото си. „Аз съм Бен, твоят съпруг – казва той. - Женени сме от години.” Окуражена от един психиатър, за когото Бен не подозира, Кристин започва да си води дневник. Но с всеки изминал ден, описан в него, нещата й изглеждат все по-странни. А от един момент нататък и страшни, защото на първа страница тя е добавила: „Не се доверявай на Бен.”
 
Добре дошли в живота на Кристин. Нейната история е история за изневярата, за цената на мимолетните увлечения и преди всичко за онази любов, която може да се изличи от паметта, но не и от сърцето."

Category: Трилъри. Криминални | Views: 276 | Added by: angel4e_777 | Tags: 19 л, семеновна, Eternal, Способ, Morta, Склеродермия и склеродермические со, Бердянський медичний коледж | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: